Recent Posts

2 Kasım 2011 Çarşamba

True HD IPS Ekranlı Akıllı Telefon ; LG Optimus LTE

Bu senenin başlarında gözlüksüz 3D izleme imkanı sunan akıllı telefonu LG Optimus 3D'yi ve 700nit parlaklık veren süper parlak Nova ekranlı telefon olan LG Optimus Black akıllı telefonlarını sunan LG Mobile "True HD IPS" display ile yeni bir giriş yapmaya hazırlanıyor. LG True HD IPS ekranlı telefonu olan LG Optimus LTE'nin lansmanını Seulda yapan LG Mobile, sınıfındaki “en yüksek" ekran çözünürlüğüne sahip 4G akıllı telefon olduğu açıklamasını yaptı.

LG akıllı telefon ekranı

4,5 inçlik "True HD IPS" ekran teknolojisine sahip ekranı kardeş kuruluş olan LG Display şirketi ile geliştirildi. Bu ekran size yüksek çözünürlüğü vadederken en mükemmel parlaklığı ve görüntülerde berraklığı sizlere sunuyor. Aynı zamanda yüksek renk verebilme kabiliyeti ile de sizlere en doğal renkleri sunuyor. Dünyanın önde gelen test şirketlerinden birisi olan Intertek, bu IPS teknolojisi kullanan ekran teknolojisinin AMOLED ekrandan daha iyi bir renk skalasına sahip olduğu, daha parlak olduğu, daha az enerji harcıyor olduğu ve daha iyi bir performansa sahip olduğunu belgelemiştir.
LG True HD IPS ekran

LG Firmasına göre, True HD IPS renkli ekran bu deneyimleri akıllı telefonlarınıza getirmekte;

• 1280 x 720 HD çözünürlüğünde daha çok detay
• Bozulma olmadan 16:9 oranda izleme
• Gerek yazılarda gerekse görüntülerde keskinlik için 329dpi real RGB çözünürlük
• Gözler için en konforlu doğal renk deneyimi
• LG Mobile HD Graphinc Engine ile otomatik renk ayarlamaları
• Kendi HD videolarımızı kolay ve hızlı yapabilelim diye HD Movie Editor uygulaması.
• "True HD Display" Ekrana sahip LG Optimus LTE

LG Electronics Mobile şirketinin Başkanı ve CEO'su Dr. Jong-seok Park şu açıklamalarda bulundu;
"LTE çağında daha çok yaygın olacak olan akıllı telefonların medyada temel bir platform olması bekleniyor olduğundan, artık akıllı telefonlarda yüksek çözünürlüklü ekranlar ve görüntüler çok daha gereklidir."

LG True HD IPS ekrana sahip olan LG Optimus LTE akıllı telefonu kullanıcılarının hareket halindeyken bile güzel ve detaylı, yüksek çözünürlüklü içeriğin keyfini sağlayarak yeni bir standart olacak.

1 yorum:

diğer markalar gibi aynı özellikleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymuyor lg... daha önce optimus blackte yaptığı nova display ekranı bir ilk olarak çok konuşulmuş ve beğenilmişti. bu telefonun ekranı da en az onun kadar iyi olacaktır eminim

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More