Recent Posts

16 Kasım 2011 Çarşamba

LG’DEN ICE CREAM SANDWİCH DUYURUSU..!!

   LG, smartphone üreticileri içerisinde Ice Cream Sandwich güncelleme stratejisini açıklayan ilk firmalardan biri oldu.

     LG’nin Optimus 2x için Ice Cream Sandwich güncellemesini çıkarmayacağına yönelik gelen ilk şok açıklama sonrası, birçok LG smarthphone sahibi hayalkırıklığı yaşadıklarını belirterek bir daha asla LG cihazı almayacaklarını belirmişlerdi.

     Görünüşe göre, Koreli üretici kullanıcıların bu düşüncelerini hesaba kattı ve Ice Cream Sandwich güncellemesinin tüm Optimus 2x modeli akıllı telefonlara geleceğini resmi olarak açıkladı.
Buna ek olarak; Optimus 3D ve Optimus Black gibi diğer üst klasman akıllı telefonların da Android 4.0 güncellemesini alacağı firma tarafından onaylandı.

   Bu kısa açıklama, kullanıcıların geri dönüşlerini alabilmek amacıyla LG’nin resmi Facebook sayfasından yayınlandı:

     “LG, Optimus 2x modeline Ice Cream Sandwich (ICS) OS güncellemesinin gelmeyeceği ile ilgili söylentileri tekzip eder. Bu beyanlar doğru değildir. LG şu an Optimus 2x ve diğer üst sınıf akıllı telefonlarına ICS OS güncellemesini planlama aşamasındadır. Bu güncelleme ile ilgili model bazlı ayrıntılı güncelleme takvimi ICS OS Google tarafından resmi olarak duyurulduktan sonra yayınlanacaktır. Güncel haberler için bizimle kalın.”

1 yorum:

Eh nihayet ama, iyi tepki alırlar şimdi

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More