Recent Posts

4 Kasım 2011 Cuma

Optimus 3D İçin 2D->3D Oyun Dönüştürücü

LG Electronics yakın zamanda normal 2 boyutlu oyunları 3 boyuta çevirebilecek aracını yayınladı.

LG'nin IFA 2011'de tanıtmış olduğu 3D Game Converter (3D Oyun Çeviricisi) aracı, 2 boyutlu oyunları da 3 boyutlu olarak oynayabilmemizi sağlayacak bir araç. Şu anda Kore'de LG Optimus 3D için indirilmeye hazır olan bu yazılımın, bu ayın ilk haftalarında Avrupa'da, bir kaç haftalık zaman dilimi içerisinde diğer bölgelerde de indirilmeye açılması bekleniyor.

3D Game Converter, bir ilk olarak Open GL grafik motoru tabanlı 2D oyunları 3D'ye çevirme özelliği ile geliyor ve aynı zamanda istediğiniz zaman tekrar 2D olarak çevirmenize de olanak veriyor. Bu yenilik 3D teknolojisine daha geniş bir kullanım alanı sağlarken aynı zamanda daha fazla 3D içerik kullanabilmemizi sağlıyor.

LG Electronics Mobile CEO'su ve Başkanı Dr. Jong-seok Park bu teknoloji için şöyle diyor;
"LG, 3D Game Converter yazılımı ile direk olarak 3D oyun tutkunlarını kucaklamayı başaracaktır. Zaten 3D teknolojisini kullanan ürünlerimizden memnun olan kullanıcılarımız için daha fazla 3 boyutlu içerik geliştirerek, kullanıcılarımıza çok daha fazla memnuniyet ve kullanım alanı sunmaktaki liderliğimizi sürdüreceğiz."

Yazılımı kurduktan sonra, kullanıcılar kolay bir şekilde 3D Game Converter uygulamasını çalıştırarak 2 boyutlu oyunları 3 boyutlu olarak oynayabileceklerdir, ancak tek ihtiyaç 2 boyutlu oyunların Open GL motoru ve yatay pozisyonda kullanılabiliyor olması. Kullanıcılar manuel olarak 3 boyut derinliğini ve görme ayarlarını kendileri için özelleştirebilirler. 2D ve 3D arasında geçiş, sadece 3D Hot Key'e bir dokunuş ile gerçekleştirilebiliyor.

LG'nin planlarında diğer bir yazılım güncellemesi ile Optimus 3D'ye birçok yenilik eklemekte var.
3D Video Editor uygulaması ile 3D çekimlerinizi cihazınız ile yapabileceksiniz.
Tek bir ekranda 3D videolarınızı 2D olarak izleyebilmenize imkân sağlayacak güncelleme
Daha iyi bir ses kalitesi için Dolby Mobile

Otomatik 2D video sabitleyicisi

3D Game Converter, WiFi ile internete bağlandığınızda yazılım güncellemesi yapmanızı sağlayan menü ile otomatik olarak yüklenebilmekte. Aynı zamanda bu güncelleme cihazınızı bilgisayara bağladığınızda çalıştıracağınız LG Mobile Support Tool Software uygulaması ile de yüklenebilmekte.
Kullanıcılarımıza önerimiz, kullandıkları operatörü kontrol ederek bu güncellemenin ülkelerinde indirilmeye hazır olup olmadığını öğrenmeleri.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More