Recent Posts

17 Kasım 2011 Perşembe

Optimus 3D Yeni güncelleme ile daha mükemmel olacak!


Biliyorsunuz ki LG Optimus seri akıllı telefonlarına Android 2.3 Gingerbread güncellemesini Kasım ayının ortalarında yayınlayacağını açıkladı. Peki bu güncelleme LG Optimus 3D'ye ne getirecek?

LG Optimus 3D için gelecek olan Android 2.3 Gingerbread güncellemesi yeni bir çok özellik sunacak. Daha iyi bir network hızı, daha iyi bir 3 boyut deneyimi ve geliştirilmiş multimedya fonksiyonları sağlayacak olan bu güncellemenin Kasım ayı içerisinde Avrupa'daki cihazlara gelmesi bekleniyor.

LG'nin arayüzünü kullanan Gingerbread güncellemesi daha iyi bir güç yönetimi, geliştirilmiş kopyala/yapıştır özelliği ve kullanıcı ara birimi (UI) güncellemeleri gibi Google'un geliştirmeleri yanı sıra LG'nin de bir kaç geliştirmesi ile birlikte gelecek.

Daha Hızlı Bir Paket Veri Servisleri için Gelişmiş HSPA+

İnternette gezinmek ve gerçek zamanlı oynatma özellikleri çok daha kolay bir hale geldi. HSPA+ ile 21Mbps hızına kadar ulaşabilen bağlantı hızında sorunsuzca internet medyanızı kullanabileceksiniz.

3D Video Editor Uygulaması ile Zenginleştirilmiş 3D Deneyimi ve Tam Ekran UI Önizlemesi,

3D Video editor uygulaması ile kullanıcılar kolaylıkla 2D ve 3D olarak çekmiş videolarını düzenleyebilir. Önizleme ekranı transparent UI ile kullanıcılarının çok daha iyi kalitede 3D içerikler kullanabilmesini sağlıyor.

2D Video Stabilizasyonu İle Geliştirilmiş Multimedya Deneyimi ve Daha Akıcı Bir Galeri Aktivasyonu

Optimus 3D kullanıcıları artık video stabilizasyonu özelliği ile çok daha yüksek kalitede 2D videolar çekebilecekler.Daha önceden sadece 3D modunda olan bu özellik bu güncelleme ile beraber 2D moduna da getirilmiş oldu. Aynı zamanda Galeri yüklenme hızı daha geliştirildi.

Dr. Jong-seok Park; "Bu geliştirilmiş özellikler kullanıcılarımıza Android 2.3 güncellemesi ile sunulacaktır. Bu güncelleme aynı zamanda insanların hayatına 3D'yi entegre edecektir, bu yüzden teknolojiyi çok daha ulaşılabilir ve eğlenceli kılmaya çalışıyoruz." diyor.

Bu güncelleme aynı zamanda geliştirilmiş video kaydı ve daha uzun süreli mp3 dinlememizi sağlayacak. Bu ayın 21'inden itibaren internet üzerinden indirilmeye başlanılacaktır.

2 yorum:

Ben de Optimus 3D almak istiyorum ama çok pahalı ve kredi kartım da yok. Evkur'da satılıyormuş, babamı ikna edersem alacağım oradan. Bu güncellemeyi okuduğum iyi oldu, telefonu alınca indiririm hemen.

şu an optimus black kullanıyorum ama en kısa sürede bir optimus 3d almak amacım çünkü lg cep telefonu konusunda hiç ummadığım kadar iyi çıktı. ilk başta alırken ön yargım vardı...ama beni gerçekten yanılttı. şiddetle tavsiye ederim

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More