Recent Posts

28 Kasım 2011 Pazartesi

SMARTPHONE VE MODA DUNYASININ EN İYİLERİ BİRLEŞTİLER..!

      Dünyanın en iyi smartphone modelleri üreticilerinden birisi olarak gösterilen LG Electronics Mobile, dünyanın önde gelen moda ve giyim şirketi olan PRADA Gruop ile ortaklık kurdu.

        Prada ve LG Electronics (LG) bugün cep telefonu üzerine olan ortaklıklarını Seul’de bir seremoni ile kutladı. Bu ortaklıkla birlikte, 2012 yılı içerisinde iki şirket ortaklaşa bir PRADA cep telefonu üretecekler.Bu ortaklık kapsamında, LG Prada’nın özel cep telefonu ortağı olacaktır. 2006 yılında başlayan ve 2007-2008 yıllarında piyasaya sürülen iki üst sınıf akıllı telefon modellerini dedaha öncesinden LG üretmişti. Bu ortaklık üretilecek akıllı telefonların içeriği, yazılımı, tasarımı ve ambalaj görselleri olmak üzere gerçekleştirildi.

         Prada Gruop’un CEO’su Patrizio Bertelli “PRADA ve LG arasındaki ortaklık, her zaman yenilikçi bir yaklaşım ile karakterize olmuştur. Stil, tasarım ve çığır açan teknoloji kalitesinden hiç bir zaman ödün vermemiştir. Bu sonuçlar iki şirket içinde önemli sonuçlardır, markalar genellikle pek çok alanda çalışmaya eğilim gösterirler. Bu nedenle iletişim sektörünün içine girmekten ve LG ile tekrar bir ortaklık kurmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

        LG Mobile CEO’su Dr. Jonk-seok Park ise ” PRADA ile olan ortaklığımız çok uzun zamandır olan bir ortaklık ve başarılı bir ortaklık oldu… Bir moda ile cep telefonu şirketinin başarılı bir ortaklığı… Daha önceden PRADA için zaten üst düzey iki adet cep telefonu modeli üretmiştik. Şimdi daha ileri düzey cep telefonları üreteceğiz ve daha hoş bir tasarımla kullanıcılara sunacağız.”

        LG'nin üretmiş olduğu PRADA phone 1.0, moda dünyasında mobil telefon kavramını başlattı. Bu cihaz bir milyon satış rakamına ulaştı.Bu cep telefonu güzel bir tasarımın yanında üst düzey bir teknoloji kullanıyordu. Umarız ki gerçekten çok güzel bir ortaklık olur.


1 yorum:

tasarım konusunda inanılmaz şık ve zarif bir telefon gerçekten

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More