Recent Posts

3 Haziran 2011 Cuma

BLACKBERRY TORCH 2 ÖZELLİKLERİ

BlackBerry tutkunuysanız ve dokunmatik ekranla fiziksel tuş takımını bir araya getiren Torch modelini beğendiyseniz, üretici firma RIM tarafından yakında pazara sunulması beklenen Blackberry Torch 2 ilginizi çekebilir. Henüz resmi olarak lanse edilmeyen telefon için yeni donanım özelliklerini ve BlackBerry OS 7 işletim sistemini detaylandıran yeni bir video yayınlandı.
İlk modelde olduğu gibi 3.2-inç boyutunda çoklu dokunmatik kapasitif ekrana sahip olan Torch 2 farklı olarak 640 x 480 piksel desteği ile daha yüksek çözünürlük sunuyor. Aynı optik iztopuna ve fizksel QWERTY klavyeye sahip olan telefonda belkide en ciddi güncelleme işlemci tarafında karşımıza çıkıyor ve iki kat artan çalışma frekansıyla 1.2GHz'deki yeni işlemci, BlackBerry Torch 2'nin hızlı calışmasını sağlıyor.
5 Megapiksel çözünürlüğünde, otomatik fokus özellikli ve LED Flash destekli kameraya sahip olan ve 720p çözünürlüğünde video kaydı yapabilen telefon, ihtiyaç duyduğu gücü 1270 mAh kapasiteli pilden alıyor.
Telefonun ne zaman satışa sunulacağı Türkiye’ye hangi tarihte geleceği ve fiyatı hakkında net bir bilgi hala açıklanmış değil.

CAYLAK PROFESOR

2 yorum:

Blackberry'i hep bir iş telefonu olarak gördüğümden midir bilmiyorum ama bir türlü ısınamadım. bende eski modellerinden biri var aslında yep yeni cihaz ama öyle dolap bekliyor işte. hem menü karmaşık geliyor hem de cihaz tasarım olarak itici... bir iyi yanı var mesajlaşmayı çok seviyorsanız qwerty klavyesi rahat o kadar. hayatta para verip almam, hediye gelmişti zamanında.

Yukarıdaki yoruma katılmıyorum. Blacberry her zaman smartphone piyasasında farklı duruşuyla ayrı bir kullanıcı kitlesine sahiptir.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More