Recent Posts

28 Haziran 2011 Salı

HIZLI BİR MOBİL YAŞAM İÇİN ; LG T315 İ

            Bünyesindeki Sns özelliği sayesinde Twitter,Facebook gibi sosyal ağlara kolay ve sorunuz hızda erişim sağlayan bu telefon çoğu kullanıcıdan tam not aldı.Lg elektronik’in geliştirdiği yeni cep telefonu Lg T315i ile daha hızlı ve kolay bir mobil yaşamın kapısını bize açıyor.
            Teknolojisi ve tasarımıyla kullanıcılarına cep telefonlarında  yepyeni bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Cihaz sahip olduğu wi-fi bağlantısı ile her an her yerden internetin keyfini yaşatıyor. LG T315i, Sns özelliği ile Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara kolay ve hızlı erişim sağlıyor.
           
             Ayrıca sahip olduğu Bluetooth teknolojisi sayesinde uyumlu multimedya cihazlarla kolayca veri alış verişi yapabiliyoruz. Sanal Qwerty klavyesi sayesinde diğer telefonlara nazaran çok daha hızlı ve kolay mesajlaşmakta mümkün. LG T315’i Siyah yada Beyaz renk seçenekleriyle teknoloji marketlerinde bulmamız mümkün.

CAYLAK PROFESOR

1 yorum:

Telefon Mükemmel ben aldım çok memnun kaldım bu aksak 3 tane daha alacagım babam annem ve kardesım ıcın dusunenler varsa siddetle tavsıye ederım

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More