Recent Posts

2 Haziran 2011 Perşembe

MADFİNGER GAMES TEGRA 2 ve 3 İÇİN SHADOWGUN OYUNUNU DUYURDU !!

Samurai II: Vengeance‘ın yapımcısı Madfinger Games, muhteşem grafikleri ve etkileyici oyun stiliyle ShadowGun oyununu Nvidia Tegra platformu için duyurdu! İlk oyunuyla Tegra çipsetli cihaz sahiplerini etkilemeyi başaran firmanın, yeni nesil grafik teknolojileriyle Android oyunlarındaki çıtayı yükseltmeye niyetli olduğunu gösteriyor.
ShadowGun, resmi bir açıklamayla üreticisi tarafından duyuruldu. Satışa çıkmasının ardından Nvidia’nın Tegra 2 çipsetini kullanan; LG Optimus 2X ve Motorola Atrix Android telefon ve tabletlerde yer alan TegraZone uygulama mağazası ya da Android Market üzerinden satın alabileceğiz.
Geleceğe yönelik çalışmalardada bulunan Madfinger Games ShadowGun’ı 2011 yılı sonuna doğru cihazlardaki yerini almaya başlaması beklenen Nvidia’nin Kal-El Projesi olarak adlandırdığı dört çekirdekli Tegra 3 çipsetli cihazlar için de gelişmiş bir versiyonuyla satışa sunacakmış. Görünen o ki şimdilerde pek yeterli olacak kadar oyunla donatılmayan TegraZone yakın zamanda Nvidia çipsetini oldukça hazır bir şekilde hazırlayacak.
Ödüllü yazar Micah Nathan tarafından yazılmış olan oyunun senaryosu 2350 yılında geçiyor. ShadowGun lakaplı John Slade adındaki bir kelle avcısının yönetildiği oyunda amaç, kendine ait bir mutant ordusu kuran genetikçi Dr. Edgar Simon‘u durdurmak.

Her ne kadar bu tür uçuk senaryoları bilgisayar ya da konsonl oyunlarında görmeye alışkın olsak da gelecekte mobil cihazların bilgisayar ve konsolları sona erdirmesinin muhtemel olduğunu da unutmamak lazım.

Oyun hakkında pek bilgi verilmemiş. Çıkış tarihinin 2011 içinde olacağı belli ama ne fiyatı nede çıkış zamanı hakkında net bir bilgi yok.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More