Recent Posts

16 Haziran 2011 Perşembe

MOTOROLA XOOM TÜRKİYEDE..!!

Amerika ve Almanyadan sonra Motorola Xoom Türk Telekom’la Türkiye’de satışa çıktı.Yaptıkları basın toplantısında konusan Ceo Türk telekom bayilerinden çok uygun fiyatlarla satışa çıkan tablet pcleri Türkiye’ye getirdikleri için heyecan ve mutluluk duyduklarını söyledi.
Ces 2011 Fuarında tanıtıldığından beri tüm düyada heyecan yaratan bi tablet olduğunu soyleyen Ceo Steve McCaffery “Türkiye pazarına Motorola XOOM gibi güçlü bir ürünü, Türk Telekom gibi güçlü bir markayla birlikte sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Motorola Xoom, günümüzün bilgi ve eğlenceye dilediği her yerden ulaşmak isteyen kullanıcıları için bir üründe aradıkları beceri ve kolaylığı aynı anda sağlayan eşsiz bir tablet bilgisayar.
Wi-Fi ve 3g desteği sağlayan Motorola Xoom ile kullanıcılar web sayfalarını çok sayıda sekme üzerinden hızla gezme, HD kalitesinde mükemmel görüntü sağlayan bir ekranda filmleri pırıl pırıl izleme ve arkadaşlarıyla video sohbet etme deneyimini keyifle yaşıyor. Motorola Smart Accessories gibi araçlar ise tüm bu keyfin kolayca yaşanmasını sağlıyor” dedi.
Google Android 3.0  platformunu kullanan ilk cihaz olan Motorola XOOM’da 1GHz çift çekirdekli işlemci, 32 GB bellek ve 1 GB RAM bulunuyor. Ön ve arka yüzde iki ayrı kamera, gerçek çoklu işlem fonksiyonu ve 10.1 inçlik geniş HD ekrana sahip.
XOOM ile birlikte gelen en yeni Google Mobile hizmetleri arasında 3 boyutlu Google Maps 5.0 ile 150 binden fazla uygulamaya erişim sağlayan Android Market desteği de yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More