Recent Posts

6 Haziran 2011 Pazartesi

DÜNYANIN EN İNCESİ TÜRKİYE’YE GELDİ

            Lg electronik 4 inçlik, Nova ekranlı,sadece 9.2 mm kalınlığa sahip akıllı telefonu Lg optimus Black piyasaya çıktı..
           
Güney Korenin köklü elektronik şirketlerinden Lg iddalı akıllı telefon modellerinden biri olan Lg optimus black’i piyasaya sunuyor.’Dünyanın en ince telefonu olan Optimus black,4 inçlik oldukça parlak bir ekrana sahip.
            Optimum görüş sağladığı söylenen 700 nit parlaklığındaki Nova ekranın, mobil ekranlar arasında en parlak, en net ve en okunabilir ekran olacak şekilde tasarlandığı belirtiliyor. Nova ekran, internette gezinir ve yazı okurken daha keyifli bir deneyim sunuyor, güneş ışığı altında bile görünürlüğünü koruyor. Bu özel ekranın standart LCD ve AMOLED ekranlara kıyasla neredeyse yarıya yakın enerji tasarrufu sağlıyor.
            Zarif hatlara sahip makinenin ağırlığı sadece 109 gr. Ayrıca 6.0 mm’lik profiliyle, en azından şimdilik, dünyanın en ince akıllı telefon ünvanına sahip. Mobil cihazlar arasında hızlı veri transferi sağlayan Wi-Fi Direct ile dünyanın ilk 2MP ön kamerası da makinanın diğer özelliklerinde sadece bir kaç tanesi...
            Ayrıca unutmadan soylemek gerek Optimus Blackta yüklü olan işletim sistemi Android 2.2(froyo) ancak Android 2.3(Gingerbread) sürümüne yükseltme olanağıda mevcut.
CAYLAK PROFESOR

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More