Recent Posts

17 Haziran 2011 Cuma

YENİ GÖZDE ; LG OPTİMUS BLACK P970

Tasarımı ve  performansıyla yüksek puan almayı başaran Black inceliği, 700 nit parlaklığa sahip 4.0 inç boyutundaki NOVA ekranı ve uygun fiyatı  ile dikkat çekiyor.
Bunun dışında geliştirilmiş teknolojik özellikleri ile kullanıcıların bütün ihtiyaçlarına cevap verecek düzeyde olan LG Optimus Black P970, Wi-Fi internet bağlantısı, belge görüntüleme, görüntülü arama, HD video kayıt yapabilme gibi güzel özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor.
5 MP otomatik odaklanma ve LED flaş desteği sunan kamera günlük ihtiyaçlarınızı karşılamakta yeterli gözüküyor her ne kadar bir profesyonel fotoğraf makinesinin yerini tutmayacak olsada kaliteli fotoğraflar çekmek için ideal bir telefon.
Haziran’ın ilk haftalarında satışa çıkan Lg Optimus Black beklentilerinde üzerinde bir satış rakamına ulaştı.Bundaki en önemli etkenlerden biriside bu kadar özelliğe sahip bir telefonun fiyatının bi okadar düşük olması sanırım Lg optimus Black p970’in piyasa fiyatı 999 Tl...
GENEL ÖZELLİKLER ;
3G: Var
Görüntülü Görüşme: Çift Taraflı
Veri İndirme Hızı: 7,2 Mbps
Dokunmatik Ekran: Yok
GPRS: Var
Wi-Fi: Var
Ekran Boyutu: 4 ”
GPS: Var
Kamera Çözünürlüğü: 5,00 Mp
GSM Frekansları: 1800 MHz, 1900 MHz, 850 MHz, 900 MHz
İşletim Sistemi: Android
Kart Yuvaları: microSD
Bellek: 1GB
Ekran Tipi: AMOLED
Ekran Çözünürlüğü: 480 x 800 px
Artırılabilir Bellek: 32 GB
Ağırlık: 109 gr
Bluetooth: 2.1 + EDR
Kutu İçeriği: Batarya Şarj Cihazı Kullanım Klavuzu
Diğer Özellikler: 1 GHz Cortex-A8 İşlemci İvme ve Yakınlık Sensörü Dokunmaya Duyarlı Kontroller 3.5 mm Kulaklık Girişi A-GPS Desteği Java Emülatörü Sosyal Ağ Uygulamaları ve Entegrasyon Google Uygulamaları Belge Görüntüleyici Sesli Notlar Akıllı Metin Girişi
Boyutlar (GxDxY): 122 x 64 x 9,2 mm
CAYLAK PROFESOR

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More