Recent Posts

30 Haziran 2011 Perşembe

UZAYLILARLA TEMAS KURMAYA AZ KALDI..!

            Rusya’nın en önemli gökbilimcilerinden Andrey Finkelstein yaptığı açıklamada “insanlığın önümüzdeki 20 yıl içinde dünya dışından uygarlıklarla karşılaşacağını umduğunu” söyledi. Astronomi Başkanı Finkelstein “Hayatın ortaya çıkması, atomların bir araya gelmesi kadar kaçınılmaz… Diğer gezegenlerde yaşam var ve 20 yıl içinde başka gezegenlerdeki hayatı keşfedeceğiz” diyor umarız öyle olur.
            Rus gökbilimci, “bu gezegenlerde su bulunması halinde hayatın da olabileceğini, hatta insanlar gibi iki kola, iki bacağa ve bir kafaya sahip uzaylıların var olabileceğini ve derilerinin bizim derilerimizden farklı oldugunu fakat insanlarında derilerinin birbilerinden farklı olduğunu hatırlattı.
            1960’larda başlatılan ve uzaydaki radyo sinyallerinin tespit edilmesini ve uzaya radyo sinyalleri gönderilmesini öngören bir program yürüten enstitünün başında bulunan Finkelstein “Dünya dışı yaşam aradığımız zaman boyunca, genel olarak uzaydan mesaj gelmesini bekledik ama tersini düşünmedik” ifadesini kullandı.
            Hala tartışıyoruz net birşeyde diyen yok bir kesim var diyor uzaylılar icin bir kesim Abd yalanı yok öyle birşey diyorlar,İnşallah sonunda kimsenin rededemeyeceği bir kanıtla karşımıza çıkarlarda bu iddaalarda son bulur.Şahsen ben olmadığına inananlardanım.Yanıltabiliyorlarsa yanıltsınlar beni ve benim gibi düşünenleri.
CAYLAK PROFESOR

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More