Recent Posts

9 Haziran 2011 Perşembe

LG’nin yeni Android’lisi : OPTİMUS BİG !!

    LG’nin uzun süredir dedikoduları dolanan yeni smartphone modeli sonunda resmiyet kazandı. Optimus Big adlandırılan cihazın özellikleri arasında pek de aşina olmadığımız bir çok yenilik yer alıyor.
            Telefonun ekranı baya büyük ve güzel. 4.3 inç büyüklüğündeki bu ekran Lg’nin Super AMOLED’e karşı geliştirdiği NOVA LCD teknolojisini kullanıyor.Bu teknoloji Optimus Black serisindede vardı ve kullanıcılar tarafında çok beğenilmişti.
            LG LU6800 kod adlı cihazın özellikleri arasında dikkat çeken bir diğer ayrıntı da işlemci. NVIDA'nın Tegra 2 mimarisini taşıyan cihaz, 1GHz'lik çift çekirdekli bir işlemciye sahip. Telefonun Android sürümü ise eski oluşu ile şaşırtıyor. Android 2.2 Froyo yüklü olarak gelecek olan cihaza en kısa sürede güncelleme desteği de sunulacakmış.

Telefon şimdilik Güney Kore'de resmi olarak duyuruldu ve ilk olarak burada satışa sunulacak. Avrupa'ya ne zaman geleceğine dair henüz bir bilgi bulunmazken, Avrupa'da satışa sunulmadan önce bir takım bölgesel değişikliklere uğrayabileceği belirtiliyor.
                                                               
CAYLAK PROFESOR

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More