Recent Posts

4 Kasım 2011 Cuma

MALTAYA VAR BİZE YOK..!!

Apple'ın en son ve en iyi cebi iPhone 4S'in satılacağı ülkeler arasına 15 tanesini daha ekliyor.


11 Kasım itibariyle iPhone 4S'e kavuşacak ülkeler, şöyle sıralanıyor: Hong Kong, Güney Kore, Arnavutluk, Ermenistan, Bulgaristan, Yunanistan, El Salvador, Guatemala, Malta, Karadağ, Yeni Zelanda, Portekiz, Polonya ve Romanya. Bu ülkelerin çoğu, bir hafta önceden iPhone 4S'i ön-sipariş ile satın almaya izin verecek. Ne yazık ki henüz listede Türkiye yok...

iPhone 4S'in şu an satışa sunulduğu bölgelerde stokların tükenmeye yaklaşması dikkatçekse de Apple, iPhone 4S'in yıl sonuna kadar 70'den fazla ülkede satışta olacağını söylüyor.
Stokların çabuk tükenmesi Apple için iyi satışlar ve yüksek gelirler anlamına gelse de, bu durumun Galaxy Nexus gibi rakip ceplerin ekmeğine yağ sürmesi de ihtimaller dışında değil. Zira iPhone 4S için sabredemeyen kullanıcılar, belki de farklı bir Android cebe yönelebilirler.

  Dört gözle İphone gelmesini bekleyen arkadaşlar bi kez daha okuyabilir.Gercekten üzülüyorum şu telefona bu paraları verdikleri için. Birde karşılığında aldığımız saygıya bakarmısınız?

1 yorum:

biz eklensek ne olacak ki? iphone 4s çıktığından beri hakkında olumsuz haberler var. ilk kamerada autofocus sorunu olduğu haberi yer aldı gazetelerde sonra şarjının erken bittiği şimdide o çok abarttıkları siri çöktü. böyle alt yapısız şekilde piyasaya sürülen bir cihaza çıkartıp 3000 tl gibi bir rakam vermek bence çok akıllıca olmaz.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More