Recent Posts

10 Kasım 2011 Perşembe

Optimus 3D için LG SmartWorld

     LG Electronics (LG) Amerika Birleşik Devletlerinde yeni bir ücretli uygulama mağazası açacak. Bu yeni sistem LG SmartWorld (www.lgsmartworld.com) zaten Temmuz ayından beridir İngiltere başta olmak üzere 39 ülkede kullanımda. Yeni servis şu anda da LG SmartWorld'da bulunan ücretsiz uygulamaların yanı sıra ücretli uygulamalara da yer verecek.

     LG SmartWorld LG Optimus 3D kullanıcıları için özel olarak tasarlanan 3D oyunlar, 3D videolar ve diziler olmak üzere gerçekten "premium" bir hizmet sunacak. Şu anda 10 tane popüler ücretli uygulama Optimus 3D ile 3D olarak kullanılabilen uygulamalar. Bu bize 3D teknolojisinin ne kadar hızlı bir yükselişte olduğunu gösteriyor. Bu 3D oyunları arasında GT Racing: Motor Academy, Near Orbit Vanguard Alliance (N.O.V.A.) ve Archer Craft oyunları mevcut.

   LG Electronics'in başkanı ve CEO'su Dr. Jong-seok Park yaptığı açıklamada "Şu andaki amacımız, ücretli uygulamalar ile LG SmartWorld'ü Android cep telefonları için şu anda mevcut olan en iyi uygulama mağazası yapmaktır" dedi.

    LG SmartWorld, ana ekranda bir "widget" olarak ta kullanılabilmesinin yanı sıra, daha kolay bir gezinti, WiFi'dan yüksek boyutlu dosyalar için otomatik indirme gibi kolaylıklar sağlıyor. LG'nin bu yeni uygulama mağazasını önümüzdeki aylarda kullanılma açmasını bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More