Recent Posts

30 Kasım 2011 Çarşamba

Corporate Basketball League 2011-2012 Başlıyor

         Bu sene üçüncüsü gerçekleştirilecek CBL Corporate Basketball League 3 Aralık Cumartesi günü yapılacak maçlarla başlıyor. Final maçı Mayıs ayında oynanacak Corporate Basketball League 2011-2012’de Türkiye’nin en seçkin firmaları yer alacak.

        29 Kasım Salı günü Bostancı Green Park Hotel’de yapılacak olan açılış töreni ve kura çekimine Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan 12 Dev Adam Basketbol Okulları Direktörü Samer Şenbayrak ve Sportif Faaliyetler Yönetmeni İsmail Sagay katılacak. 

      CBL’de bu yıl mücadele edecek kurumlar ve firmaların bazıları şunlar; Türkiye Basketbol Federasyonu, Deloitte, Türkiye İş Bankası, DenizBank, Turkcell, Vodafone, Microsoft, Türk Hava Yolları, PriceWaterhouseCoopers, Castrol, TEB, Vestel, Anadolu Hayat Emeklilik, BASF, DHL Express, Assan Alüminyum, Garanti Emeklilik, Tofaş, Doğuş Oto, Kuveyt Türk, BSH, Mars Entertainment, Bayer, Henkel, LG Electronics, 3M, Novo Nordisk, Pirelli, Hexagon.

      Spor A.Ş. Beyoğlu Spor Kompleksi’nin ev sahipliği yapacağı CBL’de, sağlık hizmetini Baran Ambulans, güvenlik hizmetini ise Delte VIP Güvenlik sağlayacak. Corporate Basketball League ile ilgili detaylı bilgiye www.cbl.com.tr den ulaşabilirsiniz.

KAYNAK:
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/($$TBFV1_BasinBulteni_All_WEB_View)/6B8BCC8E8A5EC34CC22579560052934B?OpenDocument

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More