Recent Posts

3 Kasım 2011 Perşembe

LG VE CAPCOM'DAN BÜYÜK ANLAŞMA..!!

   LG Electronics, Japonya'nın milyonlar satan oyun bayiliklerinin geliştiricisi CAPCPOM ile LG Electronics, Japonya'nın en büyük oyun alışveriş mağazası olan CAPCOM bayileri ile özel bir anlaşma içine girdiğini duyurdu. Bu anlaşmadan 3 ay sonra ilk HD Android telefonda Street Fighter IV oyununu LG Mobile telefonlarda çıkacağı duyuruldu.

   1987 yılında piyasaya çıkan Street Fighter serisi, milyonlarda oyun konsolunda ve birçok platformda oynandı ancak daha önce Android platformlarda kullanılmamıştı. Street Fighter IV'ün, LG'nin uygulama marketinde 4. çeyrekte çıkması bekleniyor.

   LG Electronics Mobil İletişim Şirketi Başkanı ve CEO'su Dr. Jong-seok Park "Android bir platform içerisine gelmiş geçmiş tüm zamanların en popüler dövüş oyunlarından birisini getirebilmiş olmaktan onur duyuyoruz" diyor. Çıkartacağımız HD cihazlarımızın özelliklerini gerçek anlamda kullanılmasını sağlayan HD içeriklerin hali hazırda bulunması bizim için gerçekten çok önemli.

   Street Fighter oyununun HD sürümü gerçekten bu hedefe uygun bir adım oldu. Ayrıca, LG'nin HD ekran teknolojisi, Street Fighter fanlarının bu oyunu tekrar oynaması için iyi bir neden olacaktır."

   CAPCOM İş Bölümü ve Tüketici Oyunları Bölümü Genel Müdürü Başkan Yardımcısı Yoshinoro Ishida " Biz LG ile yaptığımız bu anlaşma aracılığı ile Android platformu ile birlikte Street Fighter mirasını genişletmek için sabırsızlanıyoruz." açıklamasında bulundu. "Street Fighter oyun konseptinin Android platformlar için bir sorun teşkil etmemesine çabalıyoruz."

   1987 yılından bu yana, Street Fighter eğlenceli ve bir o kadar da aksiyon dolu bir mücadele sahneleri ile sadık bir hayran kitlesi edindi. Bu güne kadar yaklaşık 30 milyon kopya satan oyun, dünyanın en çok oynanan ve en çok satan video oyun serilerinden bir tanesi ve 2008 yılında da bu özelliği ile Guinness Rekorlar Kitabı’na bir giriş yaptı.

   Street Fighter oyunu bir aksiyon filmi, çeşitli animasyon filmleri bir kaç çizgi roman ve hatta bir şarkının yazılmasına ilham kaynağı olmuştur.

3 yorum:

Mükemmel haberi PS3'de partilerinin vazgeçilmezi SF telefona da geliyor ha, süper!

optimus black aldığımdan beri oyun oynamak zaten bağımlılık yaratmışken telefonda bu habere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi?

Dokunmatik ekranda Street Fighter oynamak hiç zevkli değil. Buna bir çözüm yaratırlar umarım.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More