Recent Posts

12 Aralık 2011 Pazartesi

Xperia Arc HD'nin Yeni Görüntüsü Sızdı

Sony Ericsson'un henüz geliştirilme sürecinde olan, kod adı Nozomi olan Xperia Arc HD için görüntüler gelmeye devam ediyor. Xperia Arc HD, Xperia Arc'In inceliğini devam ettiriyor. Altta ilginç bir ayrıntı ise gözlerden kaçmıyor. Telefonun alt kısmında, aydınlatmalı bir çizgi mevcut. Telefona tasarım olarak güzellik katacağını düşünüyorum. Tabi karanlıkta dikkatimizi çok bozabilir.

Xperia UI ile Android 4.0 ICS'in oldukça başarılı bir şekilde harmanlandığı görülen telefonun özellikleri ise tatmin edici seviyede. 4.3 inç genişliğinde ve 720p HD çözünürlüğündeki ekranı ile piksel arası genişlik konusunda bir hayli iddialı olan telefon, kamerası ile son derece dikkat çekiyor. 12 megapiksel çözünürlüğündeki kamera ile Android pazarında, üreticilerin önüne geçmeyi başaracak gibi. Zaten Sony ürünleri fotoğraf çekme konusunda, diğer akıllı telefon üreticilerinden daha iyi olmuştur.

1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemcisi ve 1GB RAM ile donanım açısından da yeterli seviyede. Her ne kadar 4 çekirdekli akıllı telefonlar kapıda olsa da, hız optimizasyonlarının yapıldığı Android 4.0 sürümünde 1.5 GHz'lik çift çekirdekli işlemci yeterli performansı gösterecektir.

İşlemci üreticisi konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat Xperia ailesinde hep Snapdragon işlemcilerinin kullanıldığı bir gerçek.




Kaynak :  http://shiftdelete.net/xperia-arc-hdnin-yeni-goruntusu-sizdi-33572.html




CAYLAK PROFESOR

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More