Recent Posts

15 Aralık 2011 Perşembe

NOKİA İPHONE’A SALLADI..!!

          iPhone'un çıktığı 2007 yılından bu yana akıllı telefon pazarında düşüşe geçen Nokia, Android'in yaygınlaşması ile beraber iyice çöküşe geçti.Çıkış olarak Windows Phone işletim sistemini seçen Nokia, rakiplerini kızdıracak açıklamalar yaptı. Nokia satış ve pazarlama bölümü şefi Niels Munksgaard'dan gelenaçıklamalar oldukça ilginç.

Gençlerin artık iPhone'a doyduğunu ve modasının geçmek üzere olduğunu dile getiren Munksgaard, Android'in ise gereksiz bir karmaşıklığa sahip olduğunu ve kullanıcılar için oldukça güvensiz olduğunu belirtti.

Apple ve Google'ın, düşük Windows Phone satışından dolayı platformu küçümsediklerini fakat Nokia, Windows Phone'a geçiş süresi olarak en uygun zamanı seçtiğini sözlerine ekleyen Munksgaard, gençlere Windows Phone platformunun ne kadar farklı ve ilgi çekici olduğunu anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

Diğer mobil işletim sistemlerine ait telefonlar birbirlerine o kadar benziyor ki bu monotonluk müşterinin kafasını karıştırmaya yetiyor. Munksgaard Nokia'nın devamlı farklı ürünler sunma çabası içerisinde olduğunu vurguluyor.

Munksgaard: "Diğer mobil işletim sistemlerine ait telefonlar birbirlerine o kadar benziyor ki bu monotonluk müşterinin kafasını karıştırmaya yetiyor" dedi ve Nokia'nın devamlı farklı ürünler sunma çabası içerisinde olduğunu vurguladı.

Bakalım bu sözlere rakip platformlardan cevap gelecek mi?


CAYLAK PROFESOR

1 yorum:

Gençler iPhone'a doydu mu? Güldürmesinler =)))

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More