Recent Posts

15 Aralık 2011 Perşembe

PHİLİPS SMART TV İLE KONTROL ELİNİZDE..!


Philips Smart TV, telefonlara yönelik geliştirilen IVR teknolojisi ile web ortamındaki içeriklerin kontrol edilmesini sağlıyor. Philips Smart TV ekibi tarafından geliştirilen fikrin ilk örneği İzlesene.com'da hayata geçirildi.

İzlesene.com üzerindeki Philips Smart TV kanalında örneklenen uygulama ile Philips Smart TV deneyimini web üzerinden yaşayabilen kullanıcılar, telefonları ile Smart TV'yi kontrol edebiliyor. Telefon numaralarını ilgili alana giren kullanıcılar, bu telefonlardan aranarak, oluşturulan özel sayfada telefonlarından yaptıkları tuşlamalar ile Philips Smart TV'yi kontrol edebiliyor ve sayfadaki video içeriğini değiştirebiliyor.

Kullanıcılar aynı zamanda, telefonlarının tuşları ile sosyal medya ağlarına da erişebiliyor. Bu sayede Philips Smart TV'nin akıllı telefonlar ile kontrol edilebilme özelliğini web üzerinden anında deneyimleyebilen kullanıcılar, aynı zamanda Philips Smart TV'yi de yakından tanıma şansı yakalıyor.



2 yorum:

Hakikaten şu smart Tv fonksiyonu özellikle 2011 yılından itibaren direkt Tv seçiminde tercih kriteri bile oldu.

Ben LG LW5500 Smart TV kullanıyorum. Çok çok geniş olmasa da tatmin edici bir uygulama içeriği var. Satın alırken çok önemsememiştim ama şimdi çok memnunum.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More