Recent Posts

8 Aralık 2011 Perşembe

LG Optimus LİNK Ürün Özellikleri ve Fiyatı..!!

     LG Electronics Smartphone (Akıllı Telefon) çağında yeniliklerine devam ediyor.Elektronik devlerinden biri olan LG Electronics çift SIM kartı olanlara müjdeli haberi ile geldi, daha önce birçok çift simkart’lı telefonlar çıkartıldı (Smartphone olmayan telefonlar için).

       Şimdi ise Smartphone (Android Sürümleri ) için Çift SIM kartlı bir telefon piyasaya sürülme aşamasında, telefonun ismi ” LG Optimus LİNK ” bu telefonun özelliklerini şöyle sıralayabiliriz.LG mobile’ın çift sim kart desteği ile Google Mobile işletim sistemi olan Android 2.3 (Gingerbread ) ile bütünleştirildi.

     Rusya pazarında fiyatı 533 TL olacağı belirtilen Optimus LİNK , 114 mm uzunluğunda,54 mm genişliğinde, 12.1 mm kalınlığında ve 124.6 gram ağırlığında tasarlanmış. 800 MHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM7227T işlemcisi ve 512 MB Ram’ i bünyesinde barındıran Optimus LİNK’te 3.2-inç boyutunda ve 320 x 480 piksel(HVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran ve 150 MB’a kadar dahili kullanıcı belleği bulunuyor. Dahili bellek , micro SD kartlar aracılığı ile 32 GB’a kadar arttırılabiliyor.

Optimus LİNK Rusya Tanıtım Reklamı ;


      Wİ-Fİ 802.11 b/g, Bluetooth 3.0 ve GPS üçlüsüyle donatılan Akıllı telefonun kamerası 3 MegaPiksel, kamera otomatik odaklanma özelliğine sahip bir kamera olmakla beraber 640 x 480 piksel çözünürlüğünde saniyede 24 kare video kaydedebiliyor, aynı çözünürlükte saniyede 30 kare video oynatabiliyor.

      LG Optimus LİNK’in 1500 mAh’lik bataryasının 333 saate varan bekleme süresi, 4.5 saate varan konuşma süresi sunduğuda vadet ediliyor.Telefonun Türkiye piyasasına çıkacağı ile ilğili kesin bir bilgi şu an için yok.



1 yorum:

Vaaay Android üzerinde dual sim kart. Takdir ettim!

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More