Recent Posts

21 Aralık 2011 Çarşamba

Fujitsu'dan 2D ve 3D görüntülü ekran!

       Fujitsu, 2D ve 3D görüntüyü bir arada sunan ilk ekranını üretti. 3D ekranları daha pratik ve uygun fiyatlarla sunmak üzere tasarlanan 23 inçlik ekranla kullanıcılar yüksek 2D uygulamalar ve profesyonel 3D uygulamalar arasında kolaylıkla geçiş yapabiliyor. 

      Yeni Fujitsu ekran P23T-6 FPR 3D, ultra hafif ve pilsiz 3 boyutlu gözlükleriyle de kullanıcılara RealD 3D deneyimini yaşatıyor. Popülerliği giderek artan Real 3D teknolojisi, Türkiye'de de pek çok filmin gösteriminde kullanılıyor. Ücretsiz veya 5 TL gibi uygun fiyatlarla temin edilen gözlüklerle seyirciler sinema salonlarında Real 3D heyecanını yaşayabiliyor. Bu deneyimin farklı mekânlarda yaşanması ise yeni Fujitsu P23T-6 FPR 3D ekranla mümkün oluyor.

        Fujitsu, ilk çift ekranlı ürünüyle CAD / CAE, simülasyon yazılımları ve jeo/uydu veri işletme sistemleri gibi yüksek performanslı grafik ihtiyaçları olan programları kullanan profesyonelleri hedefliyor. Ayrıca 3D uygulamaların giderek yaygınlaştığı mimarlık, tıbbi inceleme, reklam ve satış danışmanlığı gibi alanlar da hedeflenen pazarlar arasında yer alıyor. 

        Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim yeni çift ekranla ilgili olarak şunları söyledi:

         "Ürünün hem 2D hem de 3D uygulamaları desteklemesi, kullanıcıların hem bütçeden, hem de yerden tasarruf etmelerini sağlıyor. Onları, 3D uygulamalar için ayrı bir ekran alma külfetinden kurtarıyor. Ekran, geniş açısı sayesinde müzeler, üniversiteler ve galerilerde kullanım için ideal bir ürün olarak dikkat çekiyor. 3D kullanımıyla ilgi çekici ve eğlenceli bir eğitim deneyimi fırsatını sunan ekranımız aynı zamanda tüketicilerin aklında kalacak ürün tanıtımlarının yapılmasını sağlayacak."



2 yorum:

Evet, güzel rekabetler. Sonunda fujitsu da pasif 3D'yi yakalayan markalardan oldu.

3D oyunlar da arttı ki değmeyin keyfimize. Bunun fiyatı kaç para acaba?

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More