Recent Posts

10 Mayıs 2011 Salı

NETWORK’DEN OKYANUS VE DENİZLERİN ENERJİSİNİ YANSITAN TASARIMLAR

Tasarımcı Mehmet Acar’ın imzasını taşıyan koleksiyon, ‘Oceans & Seas’ adıyla yeni sezona açılıyor.

Red Sea, Mediterranean, Atlantic, Pacific isimli 4 ürün grubundan oluşan koleksiyonda kahverengi, vizon, bej, antrasit, gri, lacivert, siyah, beyaz ve haki ön planda. Aksan renk olarak kullanılan kırmızı, nil yeşili, bordo, bakır, turkuvaz, sarı, şarap rengi, mavi, mor ve yeşil ise koleksiyona canlılık katıyor.

NetWork 2011 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu’nda; yün, yün-ipek, keten,coton ve birbirleriyle karışımlı kumaşlarla, modern tek ceketler, pantolonlar ve klasik takım elbiseler yer alıyor. Sezonun en önemli parçaları ise degradeli ve perforeli deri koleksiyonu. Klasik unsurlar korunarak modernize edilen deri detaylı blazer ceketler, pantolonlar ve kısa trençkotlar dikkat çekiyor. Günden geceye taşınabilen gömlek ve triko koleksiyonu süet ve koton detaylar ile yorumlanıyor.

Ceketlerde yakalar incelirken, tek düğme ve kruvaze kesim görülüyor. Yaz ayıyla birlikte kendini hissettiren keten formların yanı sıra slim fit görüntüler ilgi çekiyor. Yıkamalı deri trençkotların yanı sıra ekose desenli trençkot ve montlar koleksiyonda yer alıyor. Geçtiğimiz sezon gördüğümüz ceket-yelek-gömlekten oluşan 3’lü kombinler bu sezonda devam ediyor.

CAYLAK PROFESOR

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More