Recent Posts

10 Mayıs 2011 Salı

ACER’IN ANDROİD DENEYİMİ ‘’ACER LİQUİD MT’’

Acer,Android’li telefonlar kervanının başına geçmeye niyetli.Bakalım şık tasarımı ve güçlü teknik özellikleriyle telefon meraklılarını etkileyebilecek mi ?
Tasarım olarak ilk olarak Nokia 5800 ile X6 yı andırsa da,liquid MT incelemeye devam ettikçe göze daha bi şık gözükmeye başlıyor.Yuvarlark hatlara sahip buna dokunmatik ekranda dahil.Aynı zamanda arka kapağı paslanmaz metalden oluşuyor.
3,6 inç,yüksek cözünürlüklü ve çoklu dokunmatik destekli kapastif ekrana sahip.Dokunuşlarınıza hızlı bir biçimde yanıt verdiğini söyleyebiliriz.
Alt taraftan Windows Phone 7 cihazlarındada olduğu gibi dokunmatik tuşlar mevcut.Bunun yanı sıra üzerinde Android 2.2 (froyo) işletim sistemi var.Biraz geri kaldığını söyleyebiliriz ama çok ciddi bir kayıp değil.
Sosyal ağ odaklı bir cihaz profili çiziyor.Facebook ve twitter uygulamaları yüklü geliyor. Aynı zamanda Acer SocialJogger uygulaması sayesinde,Facebook ve Twitter’daki güncellemeleri,bildirimleri tek bir uygulama icinden görebiliyorsunuz.
Android işletim sisteminin üzerine Acer Breeze adlı bir arayüz giydirilmiş durumda.Android’in yanı sıra Acer’ın hazırladığı masaüstü araçlarını da kullanabilirsiniz.Documents to Go uygulamasıyla Liquid MT,Office dosyalarını da açabiliyor.

Teknik Özellikler :
İS Android 2.2 (froyo) Acer
Breeze arayüz
Ekran : 3.6 inç kapasitif dokunmatik
İşlemci : 800 Mhz Scorpion
Bellek : Micro SD ile 32 Gb’a kadar
Kamera :5MP,otomatik odaklanma
Led Flaş
Video : 720 p 30 fps
Pil : 8 saat konuşma,550 saat bekleme
Ölçüler : 115x63x13,5 mm   135 gram
CAYLAK PROFESOR

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More