Recent Posts

7 Mart 2012 Çarşamba

Lüks telefon üreticisi Mobiado, Grand Touch Aston Martin serisini duyurdu


Goldvish ve Vertu gibi üst gelir grubuna hitap eden cep telefonları hazırlayan Mobiado, Grand Touch Aston Martin serisini duyurdu.

Alüminyum, paslanmaz çelik ve safir kristal gibi materyallerin kullanıldığı Grand Touch Aston Martin, 123.3mm x 61.8mm x 14.4 mm ebatlarında ve batarya hariç 178 gram ağırlığında tasarlanmış. Dörtband GSM şebekesi ile HSPA alt yapısına destek veren akıllı telefona, 1 GHz saat hızında çalışan ARM Cortex-A8 işlemci, PowerVR SGX540 grafik birimi ve 512 MB RAM güç veriyor. 

Android Gingerbread işletim sistemini kullanan akıllı telefonda, 4.0-inç boyutunda - 480 x 800 piksel çözünürlüğünde Super LCD ekrana, 16 GB dahili flash belleğe yer verilmiş. Bluetooth 2.1, Wi-Fi ve A-GPS ile donatılan akıllı telefonun ön yüzünde VGA, arka yüzünde ise 5 MP kamera bulunuyor. Ana kameraya loş mekanlarda çekim için LED flaş ve otomatik odaklama özellikleri eşlik ediyor. Kameranın aynı zamanda WVGA çözünürlükte saniyede 30 kare video kaydı yapabildiği bildiriliyor.

Son olarak 1500 mAh'lik bataryaya sahip olan Grand Touch Aston Martin serisinin fiyatına dair bilgi verilmemiş. Ancak fiyatın pek çok kişinin bütçesini zorlayacağına kesin gözüyle bakılabilir.


0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More