Recent Posts

6 Temmuz 2011 Çarşamba

''TRANSFORMERS 3 - 3D'' ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR..!

           Dün okuldan arkadaşlarla bir iddaa sonucu kazandığımız biletler sayesinde Transformers 3 ü izleme şansı buldum ve iyikide gitmişim.Gercekten mükemmel bir film yapmışlar,birde bunu 3D teknolojisi ile izlemek inanın anlatılmaz gidip izleyip görmek lazım sahnelerin içindeymişsin gibi oluyor insan,efektleri inanılmaz hissettiriyor insana.
            Transformers bide çok uygun bi film  3D teknolojiden zevk almak için bir sürü malzeme cıkıyor cunku fılmde aracların robot olusundan paçalanışına, bırbırlerıyle savaşma sahnelerine kadar,bir çok sahne var. Rosie Huntington-Whiteley’i 3D izlemek erkekler icin hem iyi hemde kötü olsada bu deneyimi yaşamaları lazım :))
            Ayrıca 3D severler için söylüyorum bunu film izledikten sonra göz ve baş ağrısı cekıyorsanız Fpr gözlük teknolojisi’ni deneyin dün Lg’nin fpr gözlükleri ile izledim baş agrısı yada gözlerimde herhangi bir yorulma olmadı.
            Kısaca size tavsiyem kesinlikle izlemeniz çok zevk alacağınız,konusu gayet güzel ve akıcı olan Optimus Prime hayranlığının artacağı hoş bi film yapmışlar.Şimdiden iyi seyirler hepinize..
CAYLAK PROFESOR

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More