Recent Posts

1 Ağustos 2011 Pazartesi

LG SECRET SATIŞA SUNULDU..!

LG Electronics, LG Secret adlı yeni cep telefonunu piyasaya sundu. LG Secret, LG'nin moda odaklı, son derece şık cep telefonlarının yer aldığı Black Label Serisi'nin uzun süredir beklenen üçüncü modeli.
Tasarım telefonu kategorisini yaratan LG, birkaç milyon adet satan Black Label Serisi ve PRADA telefonu gibi şık, üstün ürünlerle lüks cep telefonu segmentine önderlik ediyor. LG Secret'ın sertleştirilmiş ön camı elmas gibi parlarken ekranın seneler boyu çizilmeye karşı dayanıklılığını da gösteriyor. Genelde yüksek performanslı otomobillerde kullanılan karbon fiber, telefonun arkasını kaplıyor.
 Aynı zamanda ince bir profile de sahip olan LG Secret'ın kalınlığı, 5.0 megapiksel kameraya sahip olmasına rağmen sadece 11.8 mm. Bir tuş dokunuşuyla ana ekran dokunmatik hale geliyor ve beş adet multi medya özelliğine erişim sağlıyor. LG'nin Hareket Sensörü teknolojisi, oyunları daha da geliştiriyor ve telefonun çevrildiği yöne göre ekrandaki görüntünün otomatik olarak düzelmesini sağlıyor. LG Secret Satış Fiyatı 880 YTL.
CAYLAK PROFESOR

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More