Recent Posts

22 Ağustos 2011 Pazartesi

ALİBABA’DAN SÜPER TELEFON..!


Çin’in ihracat devlerinden Alibaba’dan süper bir cep telefonu ve işletim sistemi geliyor.Cloud yada Türkçesiyle bulut bilgi işlem teknolojisinden yararlanan bu telefon kullanıcılarına 100 Gb online alan  sunacak.
Aliyun Os isimli yeni bir işletim sistemi kullanan K-Touch Cloud-Smart Phone W700 yada yeni ismiyle Tian Hua K-Touch cep telefonu oldukça güçlü özelliklere sahip. En son nesil akıllı telefonlarla aynı donanım özelliklerini yarı fiyatına sunan bu model şaşırtıcı özelliklerle dolu.Bunlar içerisinde en önemlisi de Android uygulamarını çalıştırabilmesi.
Bu yeni bulut bilgi işlem ve işletim sistemini barındıran ilk telefon olan ve 410 Dolara sunulması planlanan W700 oldukça çekici hatlara ve güçlü donanım özelliklerine sahip.12 farklı renkte satışa sunulması planlanann w700 480 x 800 çözünürlükte,3.7 inçlik kapasitif dokunmatık ekrana sahip.Nvidia Tegra 2 çift çekirdek işlemciyle ve 512 MB Ram ile son derece güçlü olan telefonun üzerinde Android telefonlardan alışık olduğumuz donanımsal açma kapama,ses tuşları,3.5 inç kulaklık ve micro USB bağlantıları yer alıyor.
Arka tarafında 5 MP kamerası mevcut ancak flaşı yok.8 Gb dahili hafızaya sahip olan telefon 3G ve WiFi bağlantı özelliklerine sahip.100 Gb bulut alanını tam güçte kullanmak için WiFi oldukça ideal.Ayrıca bulut ve WiFi üzerinden chat ve görüşme imkanları da Sms ve görüşme ücretlerini azaltıyor.
1500 mAh’lık değiştirilebilir bir bataryaya sahip olan cep telefonu benzer klasmandaki akıllı cep telefonları kadar kullanım süresi sunabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More