Recent Posts

13 Haziran 2012 Çarşamba

LG Optimus L7


Sonsuz Zarafet
LG Optimus L7, L serisinin amiral gemisi olarak sunuluyor. İnce gövdesi ve yüksek kalite işçiliği, metal görünümlü çerçeveye sahip kamerası ve dokulu arka yüzeyi ile sınıfının en şık cihazı.
Mükemmel Okunabilirlik, Optimal Boyut
Sınıfının en büyüğü 4.3" LG NOVA Display ile yazıları en büyük hallerinde rahatlıkla okuyun, internette sörf yapın. Facebook, Twitter gibi sosyal iletişim sitelerinde en rahat, okunabilir ve kullanışlı şekilde durumunuzu güncelleyin, mesaj atın.
Parıldayan Detayları Görüntüleyin
Hem karanlık hem de aydınlık ortamlarda, size en yüksek görüntü kalitesi sağlayan parlak renkleri ve keskin detayları görüntülerde ve videolarda yakalayarak izleme deneyiminizi zenginleştirin.

En Yeni Android Platformu
LG Optimus L7, Google Android Ice Cream Sandwich işletim sistemi yüklü gelir. Bu sayede en son teknolojik gelişmeleri yakalarsınız.
 
Gelişmiş Kamera Fonksiyonları
Anında Auto-focus özelliği ve 5MP lens ile mükemmel anı hiçbir zaman kaçırmayın. Kısa sürede kaliteli resim çekebilme fonksiyonu ile değerli anlarınızı ölümsüzleştirin.

Akıllı 1700MAH Batarya
Kalan batarya durumunuza göre güç tüketimini otomatik düzenleyen Smart Power fonksiyonu ile, üstün verimliliği keşfedin.

LG NOVA Display, 1GHz işlemci ve 5MP kameralı akıllı telefon

LG Optimus L7 sadece zarif bir telefon değil, aynı zamanda 10.9 cm (4.3") NOVA display, 800x400 piksel WVGA çözünürlük ile optimal bir multimedia deneyimi sunan sınıfının en üst cihazını sunuyor. 9mm den ince gövdesi, metal görünümlü çerçevesi ile son derece şık. LED lambalı ve autofocus özellikli 5MP kamerası son derece kullanışlı. L7'nin donanımsal özellikleri de kozmetik özelliklerinden geri kalmıyor. 1GHz CPU işlemci, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ile birleşiyor. Wifi, Smart Share (DLNA), Wi-fi Direct gibi ek özellikler, multimedia içerikleri başkalarıyla ve diğer cihazlarla paylaşmak için büyük kolaylık sağlıyor.



Detaylı bilgi : http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/smart-phones/LG-P705-LG-Optimus-L7.jsp

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More