Recent Posts

17 Nisan 2012 Salı

4 çekirdekli işlemciye sahip Meizu MX Haziran ayında piyasada olacak


4 çekirdekli Samsung Exynos işlemcisi kullanılacağı belirtilen modelin işlemci saat hızı ve bellek miktarı şimdilik belirsiz fakat 1.5 Ghz hızında Exynos 4412 işlemcisi kullanılacağı dedikodular arasında.
Meizu tarafından yeni quad-core işlemcinin mevcut MX modelindeki çift çekirdekli işlemciye göre daha az enerji harcayacağı belirtiliyor. Ayrıca Mx modelindeki 1600mah'lik pil yerine yeni modelde 1700mah'lik pil kullanılacak. Bu sayede çok daha uzun kullanım süreleri sunacağı bekleniyor.Beyaz arka kapak ile satılacak MX Quad-core ile birlikte 5 farklı renkte kapak seçeneği de sunulacak.
Yazılım tarafında ise yeni Mx ile birlikte Meizu'nun mevcut modellerinde kullanılan Flyme OS yerine Android 4.0 Ice Cream Sandwich yüklü olarak gelecek. Telefonun diğer özellikleri ise mevcut çift çekirdekli MX modeli ile aynı: 4 inç boyutunda 960x640 ASV ekran ve 8 megapiksel kamera gibi. Micro SD kart slotunun yine bulunmayacağı yeni MX quad-core'da mevcut 16 GB depolama alanı yerine 32 GB sunulacak. Ayrıca 64 GB'lık versiyonu da satışa çıkacak. Haziran ayında Çin'de 480 USD(32 GB versiyon)fiyatı ile satışa sunulacak Mx Quad-core modelinin Çin'de yüksek satış rakamlarına ulaşacağı bekleniyor.


alıntı

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More