Recent Posts

30 Ocak 2012 Pazartesi

LG DOUBLEPLAY ANDROİD CEP TELEFONU

LG Mobile'ın çoklu görev özelliğine sahip yeni modellerinden LG DoublePlay smartphone cep telefonu kayar mekanizması ile ortaya çıkan ayrı fiziksel klavyesi ve kapasitif özellikte çift dokunmatik ekranı ile ayn anda birden çok işlem ve görevi eskiye kıyasla çok daha kolay gerçekleştirme imkanı tanıyor. 1 GHz gücünde Qualcomm Snapdragon işlemciye sahip olan LG DoublePlay smartphone cep telefonunun özelleştirilebilen yapıdaki 3.5 inç ve 2.0 ölçülerindeki iki dokunmatik ekranı bağımsız veya birbirleriyle bağlantılı olarak kullanılabiliyor. LG DoublePlay cep telefonu ile metin girişlerinde telefonun QWERTY fiziksel klavyesi veya Swype özelliği tercih edilebiliyor.


Telefonseverler LG DoublePlay smartphone akıllı telefon ile çoklu görevleri anında gerçekleştirebiliyorlar. Bu sayede kullanıcılar İnternet'te dolaşırlarken aynı anda Facebook sayfalarını güncelleyebiliyor, mesaj yazabiliyor veya e-postalarını kontrol edebiliyorlar. LG DoublePlay akıllı telefon Google Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ile Android Market üzerinden çok sayıda Android uygulamasına erişme ve her ekranda dokuz adede kadar tek dokunuşla çalışan kısayollar oluşturma olanağı ile telefonun yedi farklı ana ekranının her birinin ayrı ayrı özelleştirilebilmesine imkan veriyor. 


LG DoublePlay telefon özellikleri 
LG DoublePlay Android cep telefonunun 5 megapiksel çözünürlüklü ve LED flaş destekli dijital kamerası bulunuyor. LG DoublePlay cep telefonu ile 720p HD kalitesinde video kaydetmek ve daha sonra dijtial fotoğraflarla video görüntüleri e-posta veya Facebook üzerinden kolayca paylaşmak olanaklı. 


LG DoublePlay smartphone akıllı telefon
Yazılı mesaj ve e-posta göndermekten sosyal ağlara bağlanmaya veya internette dolaşmaya kadar farklı uygulamalarda telefonseverlerin sürekli olarak sevdikleri ve arkadaşları ile bağlı kalmak ve kendileri için önemli olan şeyleri diledikleri anda paylaşmak istediklerine işaret eden T-Mobile ABD ürün yönetim müdürü Kim Swanson açıklamasına şöyle devam etti: "LG DoublePlay Android smartphone cep telefonu ve cihazın kendine özgü çift dokunmatik ekran özelliği ile telefonseverlere aynı anda birden çok görev yapabilen güçlü bir ürün sunuyoruz."








0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More