Recent Posts

21 Eylül 2011 Çarşamba

LG’NİN YENİ GOZDESİ LG OPTİMUS EX İNTERNETE SIZDI..!!

         LG‘nin Android Gingerbread işletim sistemli yeni bir akıllı telefonu basın görüntüsü ve bazı etkileyici özellikleriyle internete sızdı! LG-SU880 model numaralı olan ve Optimus EX olarak isimlendirilen cihaz, ilk defa bu sızıntıyla ortaya çıkmış oldu. Duyurulmuş olan diğer LG telefonlarıyla tasarımsal olarak benzerlik göstermeyen telefon, ilk etapta Güney Koreli SK Telecom operatörü için sunulacak.

        LG Optimus EX’e; marka ve modeli konusunda bir kesinlik bulunmayan 1.2GHz çift çekirdekli çipset, 1GB RAM, 5MP ana kamera ve görüntülü görüşme kamerası eşlik ediyor. 4.0 inç boyutunda türü bilinmeyen WVGA (800 x 480 piksel) çözünürlüğünde ekran, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 ve sensörler gibi akıllı telefonlarda yer alan sıradan özellikleri ihtiva edecek olan EX, tasarımıyla Optimus 2X ve Galaxy S II gibi rakiplerinden sıyrılıyor. 

        LG’nin bu akıllı telefonu Güney Kore pazarındaki çift çekirdekli segmentinde alternatif oluşturması açısından lanse etmesi bekleniyor.Ön yüzünün alt ve üst kısımlarında hoparlörlerin yer aldığı düşünülen Optimus EX sızıntıya göre; sadece 9.5mm kalınlığa sahip olacakmış. Fiyatı ve hangi bölgelerde satışa sunulacağı ya da 4G LTE gibi bağlantı teknolojilerini destekleyen versiyonları konusunda herhangi bir bilgiye yer verilmemiş. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulacak olan cihaz, umarız LG’nin üst segmentteki başarılarının devamını (En azından dört çekirdekli modeller piyasaya sürülene kadar.) sağlar. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More